Bannerbow

Vi är nu återförsäljare för Bannerbow . vid intresse.

Bannerbow är en helt ny svensk innovation för reklam, butiksexponering, i mässmontern eller på utställningen. Med den portabla bågen kan du enkelt skapa en spännande monterlösning med rumsupplevelse. Ett tredimensionellt alternativ till rollups, banners och vepor. Upplevelsen och känslan som en Bannerbow skapar är verkligen unik. Den skapar nämligen ett inbjudande rum. Avskilt och öppet på samma gång.

Utforma Bannerbow som du vill ha den med din egen grafik, logo och material. Använd en båge för sig eller kombinera flera i olika kombinationer.

Bannerbow har en härlig design och form som andas varumärke, energi och garanterat fångar kundernas intresse! Ett väldigt populär användningsområde är VIP-entré med flera Bannerbow som bildar en tunnel, eller 2 Bannerbow som står i ett kryss. På detta sätt så måste dina kunder/besökare att ”gå igenom” ditt budskap. Möjligheterna är stora eftersom användningsområdena i stort sett är obegränsade.

En Bannerbow kan användas till Mässor, Event, Konferenser, Butiker, Gallerior, Shoppingcenter, Bilhallar, Sporthallar mm.

  • En galleria eller butik kan skapa en effektfull entré till sina kunder med en Bannerbow. Samma hårdvara återanvänds sedan kan man enkelt ändra temat – Jul, Alla  Hjärtans dag, Halloween mm.
  • En idrottsförening kan presentera sitt lag på ett effektfullt sätt när spelarna springer in under en Bannerbow. Samma Bannerbow som sponsorerna köper reklamplats på.
  • En mässa kan hyra ut/sälja tillfällig reklamplats eller förmedla information.
  • Bil- & MC-handlare kan enkelt exponera månadens erbjudande eller den senaste modellen. Även stora bilar ryms under en Bannerbow.
  • Dagligvaruhandeln kan exponera olika varumärken och teman i butiken.